Agritechnica 2017

Udstilling/messe
Dato: 
Søndag, 12 november, 2017 - 08:15 til Lørdag, 18 november, 2017 - 08:15

Skal du have nyt grej til 2018, så er det i Hannover sidst i november at du finder den allerbedste inspiration! Agritechnica 2017 bliver nemlig mindst lige så stort, spændende og spektakulært som sidste gang.

Messen kører 12.-18. november, de første to dage er Preview Days (dvs. færre mennesker, dyrere entré).

Mød MI leverandørerne

Alle de store producenter er samlet på et sted og du møder dine danske MI kontakter på flg. stande:

  • KUHN, hal 12
  • Rauch, hal 9
  • McConnel, hal 26
  • Krampe, hal 4
  • Bednar, hal 12

For en printvenlig oversigt over MI leverandørernes placering i hallerne i Hannover, samt hallernes temainddeling, klik her.

Se mere på www.agritechnica.de

Du møder dansktalende MI personale på KUHN standen hele ugen.

Sølvmedaljevinder

En helt ny liftophængt KUHN Vari-Master L plov til traktorer fra 200 til 300 hk. Ploven kan omstilles til on-land kørsel og udstyres med Smart Ploughing, hvor man sikrer en ren foragerlinje via individuel isætning af hver enkel fure.

Nyhed med ø 620 mm disk

KUHN Optimer XL 5000 er en af flere nye disk-harver. 

Optimer XL-serien leveres med ø 620 mm disk til arbejde under vanskelige forhold. 

Såmaskine med mulighed for gødningsplacering

Det er første gang at den unikke KUHN ESPRO 4000 RC vises på en international udstilling. 4 m arbejdsbredde, 4.000 liter tank, mulighed for samsåning eller gødningsplacering samt frøsåning. 

Flere nye harver og såkombinationer

KUHN er stærke inden for såkombinationer og rotorharver, og det bliver slået fast med syvtommersøm på årets Agritechnica

Flere nyheder inden for præcisionssåmaskiner

Der vil være flere nyheder på Agritechnica standen inden for præcisions-såmaskiner, bl.a. den nye Maxima 3 elektriske såenhed, som tillader højere arbejdshastighed. 

Fleksibel pick-up rive med båndudstyr

Den nye Merge Maxx 950 er en fuldhydraulisk rive med stor kapacitet og op til 9,5 m arbejdsbredde. De to bånd på maskinen giver en stor fleksibilitet og det er helt op til chaufføren, hvordan skåret skal placeres. 

Høvender med op til 10,8 m vingefang

KUHN udvider serien af liftmonterede vendere og på Agritechnica messen kan du se GF 10812 med 10,8 m arbejdsbredde på den store KUHN stand i hal 12. 

50 år med skivehøstere

Det er 50 år siden at KUHN præsenterede den første skivehøster. I dag har skivehøsterne mange gennemtænkte detaljer, feks. Optidisc knivbjælken og LiftControl affjedringen. 

Nye ballepressere

KUHN præsenterer en ny generation af rundballepressere, VB 3100 serien med mulighed for kombination med indpakker (VBP). Indtagsystemet med den brede pick-up sikrer optimal jordtilpasning under presning. 

Nye fuldfoderblandere til tungt foder

KUHN Profile 2.DL fuldfoderblanderne er særligt udviklet til det tunge foder, vi bruger i Danmark. Derfor har vognene været testet flere steder i Danmark, senest i samarbejde med SEGES. 

Nye trailersprøjter med mulighed for sektionsafluk på dyse-niveau

På Agritechnica standen finder du også en Oceanis 2 5602 trailersprøjte. Sprøjten kan stort set bygges efter kundens ønsker og behov.

Selvkørende sprøjte

KUHN har i mange år produceret selvkørende sprøjter. På Agritechnica 2017 har de taget en selvkørende sprøjte til det vest-europæiske marked med: STRONGER 4036 på 4.000 liter og 36 meter!

  

 

 

 

Login

Please login using your credentials recived by email when you register.

I forgot my password | Resend activation e-mail

×