Højt specialiserede terrængående rabatklippere 

Energreen Robo-serien består af særdeles kraftfulde fjernstyrede maskiner til de krævende opgaver i den grønne sektor. 

Med Robo-serien får du højt specialiserede terrængående rabatklippere i 3 modeller, som uden besvær kan klippe skråninger op til 50 grader og andre svært tilgængelige områder, mens du kan stå på sikker afstand og fjernstyre maskinerne.
Fjernstyringen giver dig mange fordele. Du bliver ikke udsat for ergonomiske udfordringer, rystelser, støj, dieselos mv. Samtidig kan du stå på afstand og få et godt overblik over arbejdsopgaverne og omgivelserne.
Disse teknologiske vidundere klarer desuden arbejdet op til 25 gange hurtigere end med håndkraft og leverer samtidig en høj kvalitet.


Terrængående og fjernstyrede maskiner til utallige arbejdsopgaver i tre modeller

De bæltetrukne, fjernstyrede redskabsbærer tilbydes i 3 forskellige størrelelser fra 23 til 75 hk med et bredt udvalg af redskabsløsninger. 

Maskintypen blev oprindeligt introduceret som en motoriseret bjergged på grund af dens evne til at køre på skrænter med op til 55 graders hældning. Deres første opgaver handlede om at slå græs og grov vegetation, senere blev de indsat i naturpleje med mere grove knusere, og nu anvendes de som terrængående redskabsbærere til utallige arbejdsopgaver.  

Sikkerhed og overblik er to væsentlige faktorer ved alle arbejdsopgaver i terrænet. Med Energreens fjernstyring kan operatørerne stå på sikker afstand af opgaverne og styre maskinerne. Her er ingen ergonomiske udfordringer fra rystelser, støj, dieselos eller ubekvemme arbejdsstillinger. Til gengæld er deres overblik over arbejdsopgaven og omgivelserne suverænt. Selve fjernstyringen er udført, så alle kan betjene den, for funktionerne sidder logisk placerede og er tydeligt funktionsopmærkede.

Se udvalget af de fjernstyrede redskabsbærere fra Energreen her
Du finder hele udvalget af Energreen Robo på MI's hjemmeside under terrængående klipper eller ved at klikke her for at gå direkte til produktsiden for fjernstyrede redskabsbærer. Under de enkelte maskiner kan du finde mere information og billeder samt links til brochurer, filmklip og referencer.

For mere information, kontakt:
Jens Elkrog hos MI på tlf.: 76 40 86 74

 
Energreen MINI EnerGREEN-evo Energreen MAX