Ledige stillinger

 

 

 

Du er altid velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning. 

Vi modtager kun ansøgninger sendt til job@mi.dk, da vi respektere dit privatliv og derfor passer godt på dine oplysninger. Læs evt. mere om vores privatlivspoltik her. 

Behandling af personoplysninger (håndtering af ansøgninger)

Når du sender en ansøgning til Maskinhandler Indkøbsringen A/S (efterfølgende MI) enten opfordret eller uopfordret behandler vi personoplysninger om dig. Formålet er at vurdere, om du er egnet til en stilling hos os.

Når vi modtager din ansøgning bliver MI dataansvarlig for de personoplysninger, vi modtager om dig. Ønsker du at kontakte det ansvarlige organ, kan vi kontaktes på:

Maskinhandler Indkøbsringen A/S
Soldalen 1
7100 Vejle
mi@mi.dk
Tlf. 76 40 86 00

Som registreret hos MI har du altid ret til at modtage gratis information om, hvilke oplysninger vi har gemt om dig samt berigtigelse eller sletning af dine oplysninger. Ønsker du indsigt, skal du kontakt MI på overstående kontaktoplysninger.

1. INDSAMLING, BEHANDLING OG ANVENDELSE AF PERSONOPLYSNINGER

Ved modtagelse af din ansøgning behandler vi de personoplysninger, som fremgår af ansøgningen og tilknyttede bilag. Det vil typisk være følgende oplysninger: kontaktoplysninger, fødselsdato, køn, ægteskabelig status, uddannelse(r), karrierehistorik, kørekortoplysninger, kvalifikationer og faglige kompetencer samt anbefalinger/referencer. Det anbefales, at du ikke sender flere personoplysninger, end du finder nødvendigt, for at vi kan vurdere din ansøgning. Vi behøver f.eks. ikke dit CPR-nr.

Vi anvender databeskyttelsesforordningen artikel 6, stk. 1, litra f (legitim interesse) som hjemmel for behandlingen, da der er tale om personoplysninger, som du selv har fremsendt til os med henblik på at komme i betragtning til en stilling.

2. OPBEVARING OG SLETNING

Din ansøgning gemmes i vores job-mailboks, som kun betjenes af ledergruppen. Vi kvitterer for din ansøgning ved modtagelse. Hvis du får afslag, sletter vi de oplysninger, vi har registreret om dig, inden for 6 måneder. I nogle tilfælde vil vi gerne gemme din ansøgning, selvom du har fået afslag, med henblik på senere rekruttering. Hvis vi gemmer din ansøgning yderligere, vil vi bede om dit samtykke. Hvis du bliver ansat, gemmer vi de oplysninger, som har været en del af rekrutteringsprocessen.

3. HELBREDSOPLYSNINGER

Indeholder din ansøgning helbredsmæssige oplysninger, vurderes disse som værende af følsom karakter. Oplysningerne vil kun undtagelsesvist blive behandlet i forbindelse med rekrutteringen, og kun såfremt de falder inden for helbredsoplysningsloven § 2.

4. SIKKERHED

Vi respekterer dit privatliv og opbevarer derfor dine personoplysninger fortroligt. For at beskytte dine personoplysninger har vi foretaget en række tekniske og organisatoriske sikkerhedsforanstaltninger herunder sikkerhedssoftware og begrænset adgang. Vi videregiver aldrig dine oplysninger til tredjemand, medmindre du har givet samtykke hertil.