Zero Turn græsklippere med unik affjedring
Ferris Zero Turn klipperne produceres i USA og skiller sig ud fra mængden med sin unikke IS affjedring, som skåner både chaufføren og maskinen. Det giver øget arbejdsglæde, større produktivitet og en længere levetid for maskinen.

Mere end 1.000 på dansk græs
MI har importen af Ferris, og sammen var vi blandt de allerførste til at introducere Zero Turn begrebet i Danmark. Der er solgt langt over 1.000 Ferris Zero Turn klippere i Danmark, siden MI fik forhandlingen i 2003. 
Erfaringen med maskiner går dog meget længere tilbage: Ferris har produceret maskiner i USA i mere end 100 år. Og MI har solgt professionelle maskiner i Danmark siden 1963.

Se Ferris modellerne her
Du finder hele udvalget af Ferris Zero Turn græsklipperne på MI's hjemmeside - klik her for at gå direkte til MI's brede sortiment af Zero Turn klippere fra bl.a. Ferris. Under de enkelte maskiner kan du finde mere information og billeder samt links til Ferris brochurer, filmklip og referencer.

Har du spørgsmål om Ferris Zero Turn klipperne? Så er du velkommen til at udfylde en formular ud for den relevante maskine her på hjemmesiden, eller kontakte din lokale MI forhandler.

 
Ferris Zero Turn græsklipper