Verdens største producent af landbrugsredskaber
KUHN er et fransk firma med fabrikker verden over. Der kører KUHN maskiner i mere end 80 lande, og med en årlig produktion på mere end 65.000 redskaber er KUHN ubestridt verdens største producent af landbrugsredskaber.

Danmarks stærkeste forhandlernet
I Danmark forhandles KUHN maskiner og redskaber, KUHN merchandise og originale KUHN sliddele og reservedele udelukkende af det landsdækkende MI forhandlernet. På MI's store centrallager i Vejle ligger vi inde med tusindvis af KUHN dele, så vi kan holde redskaberne kørende i højsæsonerne. Vi får i øvrigt dagligt leverancer fra KUHNs lager i Frankrig, så som KUHN kunde er hjælpen altid lige i nærheden.

Ti produktfamilier
KUHN producerer stort set alle de typer af redskaber, der kan spændes efter en traktor. Du finder det store udvalg af KUHN maskiner på MI's hjemmeside:

Under de enkelte maskiner kan du finde mere information og billeder samt links til KUHN brochurer, filmklip og referencer.

Har du spørgsmål om KUHN redskaberne? Så er du velkommen til at udfylde en formular ud for den relevante maskine her på hjemmesiden, eller kontakte din lokale KUHN forhandler.