Din forlængede arm til vedligeholdelse af hegn, rabatter, skråninger og andre grønne arealer
McConnel producerer professionelle armklippere til hegns- og rabatklipning, fjernstyrede robotklippere til svært fremkommelige steder og rotorklippere til store arealer som f.eks. marker. Klipperne fremstilles hos McConnel i England og forhandles i Danmark af MI (Maskinhandler Indkøbsringen).

Verdens største producent af armklippere
McConnel har hjemme i England, hvor fabrikken hver uge får leveret 60 tons stål alene til produktionen af 40 armklippere (pr. uge!). Det gør McConnel til den største producent af armklippere i hele verden og et virkelig stærkt brand på hjemmemarkedet i Storbrittanien.

Mere end 80% valgte McConnel
I Irland afholdes der årligt irsk mesterskab i hegnsklipning, og i 2014 satte de 103 deltagere officielt ny verdensrekord i at armklippe samtidigt. Deltagerne må frit vælge, hvilket udstyr de stiller op med, og de gule var i stærkt overtal. Mere end 80% af deltagerne valgte nemlig at deltage i konkurrencen med en McConnel klipper, inklusiv vinderen Darren Fahey med McConnel modellen PA6585T.  

Se McConnel klipperne her
Du finder hele udvalget af McConnel klippere på MI's hjemmeside:

Under de enkelte maskiner kan du finde mere information og billeder samt links til McConnel brochurer, filmklip og referencer.

Har du spørgsmål om McConnel klipperne? Så er du velkommen til at udfylde en formular ud for den relevante maskine her på hjemmesiden, eller kontakte din lokale MI forhandler.

 
    McConnel PA 8085 VFR